Најново
Home » Бизнис (page 4)

Бизнис

Спонзорството – како ПР алатка скромно прифатено и од локалните компании во Преспа

Спонзорството, разгледувано од аспект на ПР алатка, спаѓа во еден од поновите облици кои им стојат на располагање на компаниите за комуницирање со определена целна група до која е тешко да се допре со вообичаените маркетиншки методи. Убава дефиниција на спонзорството би била дека тоа МОРА да донесува корист и за спознорот и за спонзорираниот. Работа бр.1 што треба да ни биде јасна секогаш е дека – АЛТРУИЗАМ во ... Read More »

Следи го PrespaInfo на Facebookschliessen
oeffnen
BirthdayWishess Harvey Specter Super Mario Games Online