Најново
Home » Галерија (page 3)

Галерија

ФОТО Галерија: Утро со ресенските комуналци

Обврските кои пред себе ги има Јавното Комунално Претпријатие ‘Пролетер’ – Ресен, а кои се од витално значење за функционарање на градот, во целост и успешно ги остварува… …Луѓето кои се грижат за одржување на хигиената на јавните површини се само дел од вредното ‘семејство’ на ‘пролетерци’ без кои градот не би можел да функционира. А, во раните утрински мигови, кога Ресен се’ ... Read More »

…тоа мора да е Преспа!

Ако од недопрената убавина со која се полнат очите застанува здивот, а остриот и чист воздух ги пара градите, на хоризонтот се белеат снежните висови на прекрасните Галичица и Пелистер, а под нив како на тепсија се истура езеро, има само една можност: тоа мора да биде Преспа! …Единствена и исклучива по многу нешта. Област и поднебје полно со противречности: ... Read More »

Следи го PrespaInfo на Facebookschliessen
oeffnen
BirthdayWishess Harvey Specter Super Mario Games Online