Најново
Home » Галерија (page 4)

Галерија

Под Галичица има огромно подземно езеро

Огромниот резервоар што се полни со дождовница и вода од Преспанско се влева во Охридско Езеро. Под планината Галичица има езеро кое изобилува со речиси двојно повеќе вода од Преспанското. Во базенот кој се создал под Галичица не може да се плови со чамец, бидејќи станува збор за карст со големи и пространи шуплини кои се полнат со вода. Но, ... Read More »

Следи го PrespaInfo на Facebookschliessen
oeffnen
BirthdayWishess Harvey Specter Super Mario Games Online