Најново
Home » Најнови вести » Конституиран новиот Совет на Општина Ресен – Никола Станковски избран за претседател

Конституиран новиот Совет на Општина Ресен – Никола Станковски избран за претседател

Никола Станковски, Претседател на Советот на Општина Ресен

Општина Ресен ја оддржа конститутивната седница на новиот Совет на општината, составен од 15 члена – по седум од СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ и еден од ДУИ.

За претседател на Советот на Општина Ресен е избран Никола Станковски од советничката група на СДСМ.

Наскоро се очекува да биде усвоена и Програма за работа на Советот на Општина Ресен.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Следи го PrespaInfo на Facebookschliessen
oeffnen
BirthdayWishess Harvey Specter Super Mario Games Online