Најново
Home » Култура » Промоција на книгите “Крикот на Пеликанот” и “Преспански Легенди”

Промоција на книгите “Крикот на Пеликанот” и “Преспански Легенди”

На 25 септември, понеделник, во Домот на Културата “Драги Тозија” во Ресен ќе бидат промовирани новите две книги од неуморната авторка Лидија Дочовска Павловска – стихозбирката “Крикот на Пеликанот” и збирката раскази “Преспански Легенди”.

Почетокот на промоцијата е закажан за 19 часот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Следи го PrespaInfo на Facebookschliessen
oeffnen
BirthdayWishess Harvey Specter Super Mario Games Online