Најново
Home » Рекламирање на Prespainfo.com

Рекламирање на Prespainfo.com

Трудејќи се секогаш да понуди различни вести, ексклузивни интервјуа и опсежни коментари на нашето секојдневие и темите кои ги тангираат преспанчани, Преспа Инфо за краток период успеа да ја добие довербата на голем број читатели и со гордост да го носи епитетот на портал со најголема читателска база од сите локални портали во Преспа.

Доколку сакате да ја рекламирате Вашата компанија, некој Ваш продукт или услуга ние можеме да Ви понудиме неколку различни формати на огласување кои вклучуваат веб банери во различни формати и комерцијални текстови преку кои најефикасно ќе ја пренесете Вашата огласувачка порака.

За условите за рекламирање контактирајте не на : info@prespainfo.com или 070 865 897

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Следи го PrespaInfo на Facebookschliessen
oeffnen
BirthdayWishess Harvey Specter Super Mario Games Online