Најново
Home » Галерија » Ресен доби уредена зелена зона за одмор и рекреација

Ресен доби уредена зелена зона за одмор и рекреација

Градските служби и претпријатија, деновиве интенивно работеа на уредување и чистење на пешачката зона околу Гимназијата со што Ресен доби уредена зелена зона за прошетка, одмор и рекреација за сите граѓани и посетители на Преспа.

“Ќе настојуваме овој простор да биде прифатливо место за одмор, прошетка и спортска рекреација за граѓаните од сите возрасти. Константно ќе работиме на оплеменување и одржување на просторот, но сепак најголемата одговорност ќе биде на самите граѓани,” изјави за ПреспаИнфо Градоначалникот на Општина Ресен д-р Ѓоко Стрезовски.

Gimnazija rekreacija 8

Gimnazija rekreacija7

gimnazija reakreacija 1

gimnazija reakreacija 2

?

gimnazija reakreacija 3

gimnazija reakreacija 4

gimnazija reakreacija 6

gimnazija reakreacija 5

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Следи го PrespaInfo на Facebookschliessen
oeffnen
BirthdayWishess Harvey Specter Super Mario Games Online