Најново
Home » Галерија » Се одржа традиционалниот Велигденски хепенинг во Ресен

Се одржа традиционалниот Велигденски хепенинг во Ресен

Традиционално, како и секоја година, непосредно пред големиот христијански празник Велигден, на Градскиот плоштад во Ресен се одржа манифестацијата Велигденски хепенинг. Плоштадот беше преполн со граѓани кои излегоа да ги видат преку 30-те штандови претежно поставени од ученици од основните училишта во Преспа, кои беа преполни со храна, велигденски украси и ликовни дела.

Погледнете дел од атмосферата:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Следи го PrespaInfo на Facebookschliessen
oeffnen
BirthdayWishess Harvey Specter Super Mario Games Online