Најново
Home » Галерија » Сончеви плажи или зелена тишина – Преспа има се’

Сончеви плажи или зелена тишина – Преспа има се’

?

?

?

?

?

IMG0083A

?

?

Посетителите ќе имаат можност за рекреативни и опуштени прошетки сред тишината на нежните треви, песната на кротките птици и питомите езерски води на Преспанското Езеро.

Kamp Otesevo 2

?

?

?

?

Во туристичката населба Стење, по мошне поволни цени, може да се изнајмат и викенд-куќи, апармани и полу-апартмани.

golem-grad-prespa1

Golem-grad-prespaarheologija-121

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Следи го PrespaInfo на Facebookschliessen
oeffnen
BirthdayWishess Harvey Specter Super Mario Games Online