Најново
Home » Tag Archives: истражување

Tag Archives: истражување

Резултати од анкетата по однос на прашањето за дислокација на пазарот во новиот пазарен објект

Во изминативе 4 дена на PrespaInfo.com беше поставена јавна анкета на која секој еден посетител можеше да гласа само еднаш по однос на прашањето – “Дали сте ЗА или ПРОТИВ дислокација на пазарот во ново изградениот пазарен простор на ул. Ленинова?“ Граѓаните на Ресен и Преспа кои масовно се вклучија во оваа анкета гласаа на следниов начин: Read More »

Со крстарење низ Преспанското Езеро ставен во функција бродот за мониторинг на водите на езерото

Со крстарење низ водите на Преспанското Езеро, денес, во присуство на Министерот за Животна Средина и Просторно планирање Абдулаќим Адеми,  амбасадорот на Швајцарија Стефано Лазарото, в.д. постојниот претставник на УНДП Алесандро Фракасети чиј домаќин беше градоначалникот на Општина Ресен, Ѓоко Стрезовски, беше ставен во функција бродот за мониторинг и истражување на Преспанското Езеро. Read More »

Резултати од анкетата по однос на прашањето “Дали се согласувате името на новиот фудбалски стадион да биде Христо Татарчев ?“

Во изминативе 30 дена, на порталот PrespaInfo.com беше поставена јавна анкета на која секој посетител на порталот имаше можност да гласа само еднаш по однос на прашањето “Дали се согласувате името на новиот фудбалски стадион да биде Христо Татарчев ?“ Резултатите од анкетата Ви ги презентираме во продолжение: Read More »

Следи го PrespaInfo на Facebookschliessen
oeffnen
BirthdayWishess Harvey Specter Super Mario Games Online