Најново
Home » Tag Archives: медицина

Tag Archives: медицина

Грижлив однос кон пациентите

ПЗУ “Д-р Пашковски” – Ресен  работи неполни 8 години, а веќе се здоби со респектабилен углед и реноме на квалитетна приватна здравствена установа. Во неа се вработени 6 медицински лица, од кои 2 лекари, еден специјалист педијатар и лекар од опша пракса, а работното време им е од 8 до 20 часот. Покрај општите прегледи овде може да се изврши ... Read More »

Следи го PrespaInfo на Facebookschliessen
oeffnen
BirthdayWishess Harvey Specter Super Mario Games Online