Најново
Home » Tag Archives: МТВ

Tag Archives: МТВ

‘ЕУ Караванот’ на Македонската Телевизија помина и низ Преспа

Телевизиската емисија “ЕУ Караван низ Македонија” на Македонската Телевизија гостуваше во Претор на Преспанското крајбрежје. Гости во емисијата беа Градоначалникот на Општина Ресен М-р Ѓоко Стрезовски, пејачот Ламбе Алабаковски и раководителот на проектот на UNDP во Преспа, Димитрија Сековски. Со свои прашања во емисијата учество зедоа и граѓани на нашата општина. Тема на разговор беше развојот на туризмот и овоштарството во ... Read More »

Следи го PrespaInfo на Facebookschliessen
oeffnen
BirthdayWishess Harvey Specter Super Mario Games Online