Најново
Home » Tag Archives: Нова Година

Tag Archives: Нова Година

Среќна 2018 година !

Уште неколку часа ни остануваат до полноќ кога стрелките на часовникот ќе се преклопат и кога по обичај ќе си посакаме здравје, среќа, радост и успеси во новата 2018, впрочем како и пред секоја нова календарска година. И оваа ноќ нека помине во пријатна и весела атмосфера. Среќна и бериќетна 2018 година, Ви посакува редакцијата на PrespaInfo ! Read More »

Следи го PrespaInfo на Facebookschliessen
oeffnen
BirthdayWishess Harvey Specter Super Mario Games Online