Најново
Home » Tag Archives: отпад

Tag Archives: отпад

Грижата за животната средина, обврска за секој од нас

Со иницијативата за изградба на системот за управување со отпадот од земјоделските активности, се направи првиот исчекор во справувањето со нарушувачите на животната средина во Преспа. Но, тоа е само еден чекор во потребата од поголема грижа за унапредување на човековата околина. Што поскоро потребно е да се изготви и конкретна програма за заштита на природата со регистар на загадувачите ... Read More »

Следи го PrespaInfo на Facebookschliessen
oeffnen
BirthdayWishess Harvey Specter Super Mario Games Online