Најново
Home » Tag Archives: пасивна куќа

Tag Archives: пасивна куќа

ИНТЕРВЈУ со Андреј Андреев, сертифициран дизајнер за пасивни куќи во Македонија

Пред неколку дена во Скопје, беше одржана презентација на почетокот на градењето на првата високо енергетски ефикасна и пасивна зграда во Република Македонија „Водњанка“ од македонската градежна компанија ЦИВКОН. Денеска на PrespaInfo разговараме со г-дин Андреј Андреев, сертифициран дизајнер за пасивни куќи во Македонија кој ќе ни каже повеќе за целиот концепт на пасивна куќа и зошто преспанчани би требало да размислат ... Read More »

Следи го PrespaInfo на Facebookschliessen
oeffnen
BirthdayWishess Harvey Specter Super Mario Games Online