Најново
Home » Tag Archives: плажи

Tag Archives: плажи

Ќе се градат нови плажи на Преспанското Езеро

Врнежливото време во Преспа, денес, не беше причина во Стење Градоначалникот на Општина Ресен Ѓоко Стрезовски и Министерот за транспорт и врски во Владата на РМ Миле Јанакиевски, на пригоден начин да го одбележат стартот на изведбено-градежните работи на новите плажи во Стење и Сливница на брегот на Преспанското Езеро. Се работи за инвестиција од над 70 милиони денари и ... Read More »

Следи го PrespaInfo на Facebookschliessen
oeffnen
BirthdayWishess Harvey Specter Super Mario Games Online