Најново
Home » Tag Archives: револуција во градежништвото

Tag Archives: револуција во градежништвото

ИНТЕРВЈУ со Андреј Андреев, сертифициран дизајнер за пасивни куќи во Македонија

Пред неколку дена во Скопје, беше одржана презентација на почетокот на градењето на првата високо енергетски ефикасна и пасивна зграда во Република Македонија „Водњанка“ од македонската градежна компанија ЦИВКОН. Денеска на PrespaInfo разговараме со г-дин Андреј Андреев, сертифициран дизајнер за пасивни куќи во Македонија кој ќе ни каже повеќе за целиот концепт на пасивна куќа и зошто преспанчани би требало да размислат ... Read More »

Следи го PrespaInfo на Facebookschliessen
oeffnen
BirthdayWishess Harvey Specter Super Mario Games Online