Најново
Home » Tag Archives: Ресенизам

Tag Archives: Ресенизам

Како го сочував од заборав нашиот… РЕСЕНИЗАМ

Лета, лета времето и никого не чека – што би рекол Влатко во новогодишната песна на Леб и сол. Е така летна и цела година од понудата да почнам да пишувам на Офф. А сјечам се тога као да је било јучер – што би рекол Стариот. Отворам очи едно утро, земам телефонот во рака да видам колку станал саатот, ... Read More »

Следи го PrespaInfo на Facebookschliessen
oeffnen
BirthdayWishess Harvey Specter Super Mario Games Online