Најново
Home » Tag Archives: Ромео Икономовски

Tag Archives: Ромео Икономовски

Ресенчани се’ повеќе го користат “дијазепамот”

Депресијата е во пораст како последица на животните околности, покажаа последните истражувања, а на таа листа Ресенчани го заземаат второто место во државата. Тоа беше повод екипата на ПреспаИнфо, на оваа тема да поразговара со д-р Ромео Икономовски, специјалист по невропсихијатрија, човекот кој веќе низа години професионално, стручно и посветено се грижи за здравјето на Ресенчани. “Времето во кое живееме, ... Read More »

Следи го PrespaInfo на Facebookschliessen
oeffnen
BirthdayWishess Harvey Specter Super Mario Games Online