Најново
Home » Tag Archives: ХаВеп-Импекс

Tag Archives: ХаВеп-Импекс

ХаТекс Ресен – “Во чекор со потребите на странскиот пазар“

На вкупна површина од 5000 метри квадратни, на просторот на некогашниот текстилен гигант ПреспаТекс, сместени се производствените објекти на ресенски “ХаТекс”, чија основна дејност е прозводство на конфекциски производи, а вработени се над 200 работници, од кои 90% се жени. Повеќе години со ред “ХаТекс” ДОО-Ресен се вбројува во редот на подобрите претпријатија од текстилната индустрија не само во нашава ... Read More »

Следи го PrespaInfo на Facebookschliessen
oeffnen
BirthdayWishess Harvey Specter Super Mario Games Online