Најново
Home » Најнови вести » Во вторник, отворен ден на Здружението за локален развој “Акција Плус” – Ресен

Во вторник, отворен ден на Здружението за локален развој “Акција Плус” – Ресен

Во Вторник, на 26 септември, со почеток во 10 часот, Здружението за локален развој “Акциј Плус” од Ресен во својата канцеларија на улицата “Гоце Делчев” ќе организира отворен ден за сите граѓани кои сакаат да се запознаат со неговата работа.

Отворениот ден е можност за посетителите непосредно во разговор со тимот и волонтерите на Здружението, како и преку презентации и проекции, да се запознаат со дејноста на организацијата, нејзината мисија, визија и реализирани активности. На посетителите преку забавен и интерактивен начин ќе им се пренесат залагањата, предизвиците, проектите и досегашни постигнувања на здружението.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Следи го PrespaInfo на Facebookschliessen
oeffnen
BirthdayWishess Harvey Specter Super Mario Games Online