Најново
Home » Галерија » [Фото Галерија] Време на бои

[Фото Галерија] Време на бои

lisja esen 11

Падна есен врз лиснати дланки

Полна сонце на зајдување

и слана што се раѓа од потта на муграта

спокојна и полна бои

занесени лисје до болка се спуштаат пред коренот на стеблото

што се ронат како бројаници во здодевност

како пред чудна жена што никогаш не сме ја разбрале…

prosetka niz suma 545

Prespa vo esen 1

Prespa vo esen suma 2

?

?

autumn-apple-1

sumska porta 1

Prespa vo esen suma 1

?

?

IMG_20151031_150301

IMG_20151031_145031 (2)

IMG_20151031_150233

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Следи го PrespaInfo на Facebookschliessen
oeffnen
BirthdayWishess Harvey Specter Super Mario Games Online