Најново
Home » Најнови вести » Закажана конститутивна седница на Советот на Општина Ресен

Закажана конститутивна седница на Советот на Општина Ресен

За среда, 1 ноември, досегашниот претседател на Советот на Општина Ресен Методија Пашковски ја закажа конститутивната седница на новиот состав на Советот на Општина Ресен, кој брои 15 членови. На седницата се очекува да се изврши верификација на мандатите на членовите на Советот и да се изврши избор на Претседател на Советот на Општина Ресен.

Седницата ќе се оддржи во среда, со почеток во 11 часот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Следи го PrespaInfo на Facebookschliessen
oeffnen
BirthdayWishess Harvey Specter Super Mario Games Online