Најново
Home » Најнови вести » Започнува 19-от меѓуопштински турнир во мал фудбал

Започнува 19-от меѓуопштински турнир во мал фудбал

Денес, 7 јуни, со почеток во 19 часот, во спортската сала во Ресен започнуваат натпреварите од традиционалниот меѓуопштински турнир во мал фудбал, што веќе 19 години по ред се одржува во градот.

Учество на турнирот ќе земат 16 фудбалски екипи од Преспа, Скопје, Охрид, Битола, Прилеп и Демир Хисар. За посетителите ќе бидат организирани и неколку пријатни изненадувања – од наградни лотарии до други ревијални фудбалски натпревари.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Следи го PrespaInfo на Facebookschliessen
oeffnen
BirthdayWishess Harvey Specter Super Mario Games Online